Édesanyám népe! Hozzátok szólok, mert itt az ideje, hogy tudjátok kik vagytok! Az Őserő népe, Isten gyermekei, kikben az isteni tudás gyökerezik. A Teremtés hajnalán mind együtt születtetek, s részt vettetek abban, hogy itt lehessetek. Feladatotok oly hatalmas, hogy Atyátok  -  a Fénnyel bízta rátok! Belétek ültette lelketek gyökerét, mely az isteni tudásból szívja erejét, mely összekapcsolódik az isteni Fénnyel, és ez a Tudás tiétek egészen. Bennetek van a Fény, hogy rácsatlakozhassatok Atyátok Igazságára - s azt lehozzátok. Mert ti vagytok a Fény a Földön és az Égben, ti vagytok a híd, az összekötő láncszem.
De ti a láncokat csak magatokon látjátok! Megkötitek vele boldogságtok! Ezeket a láncokat magatokra tettétek és szorítjátok egyre, sanyargatva lelketek. Ezáltal Igaz Népetek- lássátok- reá e lánc nem való, hanem mindaz mit hisztek és az évezredek sajnálata, bánata és szenvedése, mind benne van, s eltakarja szemetek elől a Fényt és a sötétség láncát vonja népetek köré.
Édesanyám népe! Szívemnek kedves gyermekek! Ébredjetek, s lássátok szabadságotok bennetek! Ezek a láncok, mik szorítanak - csak kívül vannak - illúziókból fontátok magatoknak. Minden szenvedés és könnycsepp, mit ejtettetek, minden véres veríték, mivel szenvedtetek, egy-egy láncszem, mit magatok köré raktatok, s az évezredek során megszoktatok. De most, itt az idő, hogy ez a lánc ne rabiga legyen, hanem összekötő a Fény s Köztetek. Hogy ez a láncszem Atyátok között s köztetek az igaz Megváltás hídja legyen. Ezért most ébredjen Szent Magyar Szívetek és minden fénytudás bennetek! Érezzétek, az Őserő népe, az összefogás szent egysége jött el! A láncok a Fénnyel mind szétbomlanak, erőtöknek ellen nem állhatnak. Hát ne sanyargassátok magatokat tovább, hanem álljatok föl, s görnyedt testetek egyenesítsétek ki! Nem húzza már le néktek semmi! Mert a Fény, ahová emelkedtek, mi otthonotok néktek. Álljatok ki egyenes gerinccel és igaz hittel, és ÉN krisztusi erőmmel emellek bennetek, s összekötlek azzal, mi igaz HITETEK! Találjátok meg magatokban az Őserőt, mi szívetekben világlik - és elszakítjátok minden láncotokat máris - és az egyetlen fényláncszem, mi összeköt Atyátokkal bennetek - az lesz az Erő Hídja, miért most itt van létetek.
Ébrednetek kell Őstudásnak Népe! Erő gyermekei, Istennek Szent Fénye! Rajtatok át terjed az isteni hatalom, érezzétek, mert most mind megmutatom! Megmutatom erőtöket az Összefogásban, megmutatom erőtöket a Szent Imában. S ha mind együtt szóltok, hívtok Engem, Szent Fényem beborít és Egységben lesztek!
Édesanyám népe! Őserő gyermekei! A Teremtés Szent Erői! Most kérlek bennetek, hogy magatokba nézzetek, s ott a Fényt lássátok - és Istent bennetek! Onnan hívjátok elő ősi erőtöket, legyen újra dicsfényben népetek! Ébredjetek!
Az Őstudás birtokosai ti vagytok, gyermekek! Nektek kell szétárasztani e Szent Tudatot itt lent. Mert belétek van kódolva a Teremtéstől fogva. Mert Atyátok bizalommal rátok ruházta. Ez az Őstudás és Őserő, mi bennetek fénylik, felébreszti szíveteknek teljes egységét: minden Magyar egyként dobban a Teremtő Szívben, hogy árassza a Fényt a sötétségben. Ezért vegyétek észre végre gyermekek, hogy feladatotok mily hatalmas bennetek. Kapcsolódjatok ősforrásotokhoz, az isteni Fényhez - mi megadatott néktek a Teremtésben. A Teremtés hajnalán, mikor felvirágoztatok, minden tudást és erőt megkaptatok. Magatokban hordozzátok, mert el nem veszíthetitek, csak tárjátok fel újra, mi Igaz Szívetek! Legyen újra fénylő bennetek Istennek Ereje, hogy kiterjeszthessétek az Egységet és emelhessétek véle Szent Földet az Égbe.
Tegyétek dolgotok, és áldás van rajtatok! A Fény Gyermekei mindig ti vagytok!
Ámen 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb bejegyzések

Fényközösség: hasonló gondolkodású emberek csoportja, akik fogékonyak az alábbi témákra:

ennek a blognak a célja, hogy egy csokorba szedje azokat az írásokat, videókat, melyek fókuszálnak az új energiákra, a dimenzióváltással kapcsolatos információkra, az ötödik dimenziós gyógymódokra, ill. mindenre, ami épp meg szeretne nyilvánulni az oldalon.

Ha hiszel egy jobb és emelkedettebb jövőben, akkor kérlek segíts terjeszteni a blogot vagy annak tartalmát. Amint ez elindul és növekszik, úgy kezd szépen kialakulni a FÉNYKÖZÖSSÉG! :)

Szeretettel:
Shekinah

Blog Archívum

Blog Statisztika

blogger widgetsblog statistics widget for blogger

Üzenőfal

Üzemeltető: Blogger.